You are here

Acasa

Supa picanta de somon si fructe de mare

150 g carne de somon
250 g creveti decorticati
150 g scoici oparite
1 ceasca vin
1 cana suc de rosii
3 cesti supa de pui
3 lingurite ulei
1 ceasca ceapa alba
3 catei de usturoi
5 rosii
1 lingurita coriandru verde, tocat
1 lingura suc de lamâie
3 lingurite busuioc verde, tocat
1 lingurita boia iute
sare, piper

Se toaca ceapa, usturoiul si rosiile. Carnea de peste se taie cubulete. Într-o tigaie nu prea mare se pune ulei, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc împreuna timp de 5 minute. Se adauga rosiile, o parte din verdeata tocata si se condimenteaza cu boia, sare si piper.
Când rosiile sunt aproape gata se toarna sucul de lamâie, sucul de rosii, vinul si supa. Se fierb împreuna 5 minute, la foc mic, apoi se adauga peste, scoicile si crevetii. Se omogenizeaza si se fierbe totul pâna când ultimele ingrediente adaugate sunt gata.
Dupa mai putin de 30 de minute, supa se gusta si, daca mai este nevoie, se condimenteaza.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter