You are here

Acasa

Tacos cu file de salau

Tacos cu file de salau

500 gr. fileuri de salau
100 gr. faina alba
1 varza rosie
1 lamaie
3 rosii
maioneza
sare, piper
5 lipii
coriandru
boia ardei dulce
1 lingurita miere

Pentru inceput se taie varza rosie in feliute lungi si subtiri, se amesteca cu mierea si maioneza dupa gust, se scurge zeama de la jumatate de lamaie, se asezoneaza cu putina sare si se lasa pana terminam de pregatit pestele. Fileurile de salau se taie bucati de 4-5 cm latime si lungi atat cat sunt ele, se dau printr-un amestec de faina alba cu sare,boia de ardei si seminte de coriandru macinat. Se prajesc cu atentie in ulei incins aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte pana cand pestele se face rumen auriu. Se lasa pe un servetel sau hartie speciala pentru a-si lasa surplusul de ulei incorporat pe timpul prajirii. Tot la fel de bine se poate praji pestele si pe gratar. Se indeparteaza semintele rosiilor dupa care , se taie fasii si se adauga putina sare. Lipia se incalzeste putin la cuptor , pe care ulterior,se adauga varza rosie cu maioneza pregatita dinainte, pestele prajit, rosiile si se impacheteaza (ruleaza) in asa fel incat sa poata fi tinuta si servita.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter