You are here

Acasa

Tartar de peste spada cu portocale

Tartar de peste spada cu portocale

700 g peste spada
2 portocale
2 feniculi
1 lamaie
1 lingurita de piper rosu
1 fir de marar
1/2 pahar de ulei extravirgin de masline
sare
piper negru

Bateti sucul de lamaie strecurat cu sarea, piperul negru si uleiul de masline. Curatati si spalati feniculii, scotand invelisul tare: taiati-i felii subtiri. Curatati portocalele intregi, despartiti felioarele, amestecati-le cu feniculii intr-un castron de salata si aromatizati cu jumatate din cantitatea de suc de lamaie.

In sucul de lamaie ramas adaugati mararul tocat nu prea marunt. Faceti gramajoare de peste-spada si puneti-le pe un pat de felii de feniculi si de portocale asezate intercalat, ca o vartelnita.

Mod de servire: 
Asezonati cu sucul cu marar si serviti imediat.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter