You are here

Acasa

Tartar de somon cu rodie si maioneza

Tartar de somon cu rodie si maioneza

200 g de somon afumat
100 g de maioneză
2 fire de ceapă verde
1 rodie
1 avocado
2 linguri zeamă de lămâie
câteva fire de mărar
seminţe de susan
1 linguriţă ulei de măsline
sare şi piper

Intr-un castron se amestecă maioneza cu zeama de lămâie, sare şi piper. Se adaugă somonul, avocado tăiat cubuleţe, samburii de rodie, ceapa şi mărarul tocate fin.

Se omogenizează compoziţia şi se toarnă în 4 forme de bucătărie. Se lasă 10 minute la frigider, să se aşeze.

După cele 10 minute, se scot formele şi se decorează tartarul cu frunze de rucola, ulei de măsline şi seminţe de susan.

Mod de servire: 
Se serveşte imediat cu felii de paine prajita.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter