You are here

Acasa

Tocanita de naut cu macrou

Tocanita de naut cu macrou

8 bucati de macrou
800 g naut fiert si scurs
2 ardei rosii
2 cepe mari
400 g rosii cuburi (conserva)
sare,
piper
3 foi de dafin
1/2 lingurita de cimbru

Am curatat,spalat si taiat ceapa si ardeii, julien . Pestele l-am curatat foarte bine de intestine,apoi l-am spalat sub jetul de apa rece sa elimin toata partea urata din interior.
Pestele l-am presarat cu sare,piper si l-am fript in tigaia antiaderenta in foarte putin ulei,pe ambele parti. Il scoatem si-l lasam deoparte. Intr-o cratita intinsa am inabusit ceapa si ardeiul in 100 ml ulei, presarate cu putina sare ; va scoate dulceata legumelor in evidenta..
Am pus capacul si le-am lasat asa pentru 5 minute.Au sarit in schema si foile de dafin cu cimbrul.Amestecam si adaugam rosiile.Le lasam sa se imprieteneasca pe foc mic cateva minute si turnam boabele de naut.Punem o cana de apa,acoperim si lasam sa dea cateva clocote .
Asezam pestii fripti deasupra si mai dam la cuptor uncins pentru 15 minute,suficient ca pestele sa-si lase gustul puternic in tocanita.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter